Verzekeringen

Uw persoonlijke adviseur op het gebied van hypotheken, verzekeringen en financieringen.

Klantenservice

Snelle navigatie

Particuliere producten:

In elk situatie verschilt ons advies met betrekking tot de verzekeringen. Een aantal verzekeringen zijn verplicht, deze kunt u in de vorm van één pakket afsluiten. Dit zijn de volgende verzekeringen:

Als onafhankelijk intermediair, vergelijken wij alle verzekeraars zodat wij het beste aanbod kunnen doen die past in uw persoonlijke situatie.

Quick Financieel Advies

  • Woning verkopen/huren?
  • Verzekering regelen?
  • Financiering aanvragen?
  • Hypotheek krijgen?

Quick Financieel Advies

  • Woning verkopen/huren?
  • Verzekering regelen?
  • Financiering aanvragen?
  • Hypotheek krijgen?

Zakelijke producten:

Ondernemingen hebben te maken met veel risico’s. Bijna alles kunnen wij voor u verzekeren dankzij onze grote partij aan verzekeraars waarmee we samenwerken.  

Bij Quick Financieel Advies is de eerste stap het inzichtelijk maken van deze risico’s, hierna wordt er een plan gemaakt hoe deze risico’s gedekt kunnen worden. Hierin kunnen wij u helpen door u goed te adviseren. Dit is niet alleen het afsluiten van verzekeringen maar ook het treffen van preventieve maatregelen. Na de risicoanalyse, bekijken wij de verzekeraars die zijn gespecialiseerd in uw branche. Hieruit zorgen wij voor de beste dekking, voorwaarden en premie voor uw verzekeringen. 

Wij zijn ook bereid om uw huidige verzekeringspakket onder loep te nemen, hiermee kunnen we u wellicht voorzien van betere dekking en/of een lagere premie per jaar.

ZZP Arbeidsongeschiktheidsverzekering 

De meeste mensen denken dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering veel te duur is, maar voor de meeste beroepen hoeft dit niet het geval te zijn. Wij kunnen u helpen bij de zoektocht naar de verzekering die goed past in uw persoonlijke situatie. De kosten kunnen we laag houden door de dekkingen aan te passen. Geen verzekering afsluiten is meestal te riskant, door een ziekte of ongeval kunt u van de ene op de andere dag (langdurig) arbeidsongeschikt raken. 

Deze verzekering kan u dan van een uitkering voorzien tot uw pensioenleeftijd. Deze premies zijn ook nog eens aftrekbaar voor de belastingdienst.